Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΤΗΣ .......(ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΑ ΚΑΡΤ!!!!!!ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...... Ο ΕΦΡΑΙΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ......http://toaftonoito.blogspot.com/
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΚΡΙΤΗ......
συνεχεια...

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Εκδόθηκε νέο αναμνηστικό γραμματόσημο για τη συμμετοχή του ΣΥΓΑΠΑ στην Ονειρούπολη

Σε νέο αναμνηστικό γραμματόσημο προέβησαν τα ΕΛΤΑ και ο Δήμος Δράμας για τη συμμετοχή του ΣΥΓΑΠΑ στην Ονειρούπολη.
Στην εικόνα διακρίνεται το περίπτερο του ΣΥΓΑΠΑ με την μεγάλη επιγραφή-σύνθημα: 'Μπαμπά σ'αγαπώ' και την καρδιά-έμβλημα.
Στο νυκτερινό φως, η εντύπωση είναι πολύ εντυπωσιακή.
Οπως έγινε γνωστό, πλήθος κόσμου, φέτος, επισκεύθηκε το 'σπιτάκι' ΣΥΓΑΠΑ και ενημερώθηκε για τις δράσεις. Δόθηκαν συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και σε πολίτες κάθε ηλικίας.


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ: ΑΠΟ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΕΩΣ ΚΑΙ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Πρόσκληση για την Ονειρούπολη από ΣΥΓΑΠΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. σας προσκαλει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011, ωρα 7μμ (19.00) στην έναρξη της Ονειρούπολης. Από την ημερομηνία αυτή έως και τις 4 Ιανουαρίου θα διαρκέσει η γιορτή των παιδιών και των μεγάλων στη Δράμα. Το περίπτερο του ΣΥΓΑΠΑ βρίσκεται στα δεξιά της κεντρικής εισόδου (Κοινωνική Αλληλεγγύη) , μαζί με τις κοινωνικές υπηρεσίες, την πρόνοια, τα ΑΜΕΑ, το σύλλογο τυφλών και τη τροχαία. Ελάτε με τα παιδιά σας. Τα απογεύματα θα μοιράζουμε μπαλόνια, αυτοκόλλητα, σοκολάτες, κτλ για τα παιδιά και, εφημερίδες, γραμματόσημα, βιβλία για τους μεγάλους. Θα γίνεται προβολή σχετικών ταινιών μικρού μήκους και σποτ.
ΣΧΕΤΙΚΑ BLOGS:
http://gonis-sygapa.blogspot.com/
http://patrotita.blogspot.com/