Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ανανδρος, απατεώνας και τσαρλατάνος, συκοφαντεί μέσω διαδικτύου και υπόσχεται ψευδώς νέες δράσεις για επιμέλεια

Μέρος Πρώτο (δίχως φωτογραφία του)
Ο γνωστός από τις καθημερινές δημοσιεύσεις του, ψεύτης, συκοφάντης και απατεώνας που αναζητείται από την ιντερπόλ, δεν συμμορφώθηκε στις πρώτες υποδείξεις των γονέων του και της συζύγου του, με τους οποίους έχει έντονες αντιδικίες, υπήρξε δικαστικός επιμελητής Κοζάνης που εκδιώχθηκε, καταγγέλθηκε από ΠΟΛΟΥΣ  και σύντομα θα καταλήξει στη φυλακή, έφυγε στη Τσεχία εγκαταλείποντας το παιδί του.
Προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να καταστρέψει την οικογένειά του δίχως αποτέλεσμα και νομίζει οτι βρήκε στήριγμα σε αλλοδαπή την οποία εκμεταλλεύεται οικονομικά επειδή είναι πολύ άχρηστος τσιγκούνης. Νομίζει δε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του, γύρω από το ίντερνετ όπου καθημερινά κάνει bulling και ψαρεύει κοπέλες (όπως αυτήν που ψάρεψε από τη Τσεχία). ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ BLOGS ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ. Το τελευταίο του προφίλ είναι Kostas Bravas.
Στη δεύτερη έκδοση θα παρουσιαστούν και άλλα στοιχεία στα αγγλικά για να τον καταλάβει και η κοπέλα την οποία εκμεταλλεύεται. Λέει οτι είναι θρήσκος για να σας πλησιάσει ενώ κάνει τα αντίθετα από κάθε ηθική πράξη.
Είναι τόσο δε κομπλεξικός που έχει εμπλέξει και άλλους με το πούστικο και παραπλανητικό ύφος του που όμως κατάλαβαν οι εισαγγελείς της Κοζάνης.
Εάν πέσετε θύμα παρενόχλησης από αυτόν, επικοινωνήστε μαζί μας. Η σύζυγός του και οι γονείς του ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και σύντομα θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του.
ΠΡΟΣΟΧΗ διότι για να σας παραπλανήσει πρώτα χρησιμοποιεί το όνομα του ΣΥΓΑΠΑ και σας διπλαρώνει φιλικά με δήθεν γνώσεις και φιλικές σχέσεις που πήρε από τα μέλη του συλλόγου. Τώρα, βάζει στις ιστοσελίδες του (ΜΠΑΜΠΑ Σ'ΑΓΑΠΩ, EQUALPARENTINGGREECE, ΚΤΛ) ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΟ.ΝΙΣ) για εκδίκηση. (Βασίλειος Καμπούρης).
Την προηγούμενη ανάρτησή μας είδαν 5000 άτομα και σώθηκαν. ΣΩΘΗΤΕ και εσείς.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ BLOG ΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΡΥΣΑΓΙΤΗ
Μερικά από τα αντιγραμμένα από το ΣΥΓΑΠΑ ιστολόγιά του που παραπλανούν και διασπούν τους διαζευγμένους:
ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ
ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΣ (DAD-FATHER)
ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΟΝΕΑΣ
Single Parent (singleparent-gr-blogspot.gr )
Fathers United 
Greek Fathers
ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑEqual Parenting facebook
ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ facebook
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Greek Dads facebook
Fathers United facebook
Μην επιτρέπετε σε κανένα να σας αντιπροσωπεύει ως προς τα δικαιώματά σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα διότι όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι, πήραν από το ΣΥΓΑΠΑ, υπήρξαν μέλη του και το πρόδωσαν.
Η μοναδική λύση είναι η συστράτευση με το ΣΥΓΑΠΑ και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ http://europeansocialmovement.blogspot.gr
www.sos-sygapa.eu

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Οι σύζυγοι πρέπει να μάθουν να συγχωρούν και να ανέχονται



Η αμοιβαία εκδήλωση στοργής είναι αναγκαίο στοιχείο της συζυγικής αγάπης.

Η αγάπη φανερώνεται με την τρυφερότητα
Την ευγένεια, το ενδιαφέρον.

Η αγάπη εκφράζεται με λόγια.
Οι λέξεις είναι η τροφή των συναισθημάτων
Ζωντανεύουν την αγάπη. 

Στα απλά καθημερινά πράγματα βρίσκεται συχνά
Το μυστικό της ευτυχισμένης οικογενειακής ζωής.
Δυστυχώς τα ξέχασαν αυτά σήμερα οι σύζυγοι.

Ξεχνούν να εκφράσουν
Την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους
Για τα χαρίσματα, τις ικανότητες, τις προσπάθειες, τις επιτυχίες
Που κάνει ο καθένας στον τομέα του
Ακόμη και ένα κομπλιμέντο για την εμφάνιση και το καθημερινό ντύσιμο
Το καλομαγειρεμένο φαγητό.

Η γυναίκα ακτινοβολεί, αυξάνει το φιλότιμό της όταν νιώθει ότι την αγαπούν.
Το ίδιο συμβαίνει και στους άνδρες.
Σ’ αυτούς αυξάνεται η καλή αυτοπεποίθηση.

Η αγάπη συντηρείται με την επινόηση τρόπων εκδήλωσεώς της.
Η ικανοποίηση των ιδιαιτέρων επιθυμιών και η ανοχή των αδυναμιών του άλλου
Βοηθούν την συνοχή των συζύγων.

Ο Άγιος Χρυσόστομος με τον τονισμό της αγάπης λέει στην ουσία ότι οι σύζυγοι
πρέπει να μάθουν να συγχωρούν και να ανέχονται.
Ο πιο ώριμος από τους δύο πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα.

Μέσα στον γάμο δεν έχει σημασία ποιος έκανε ένα λάθος η γιατί το έκανε.
Εκείνο που είναι ζητούμενο, είναι ποιος είναι
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να διορθωθεί η κατάσταση.

Να ανεχόμαστε, λέει ο Άγιος, ο ένας τον άλλο με αγάπη.
Πως είναι δυνατόν να ανέχεσαι αν είσαι οργίλος και κακόγλωσσος;
Πες τον τρόπο…
Με αγάπη.

Αν δεν ανέχεσαι τον πλησίον, πως θα σε ανεχθεί ο Θεός;
Αν συ δεν υποφέρεις αυτόν που είναι σύνδουλος σου
Πως θα σε ανεχθεί εσένα ο Κύριος;

πηγή: agioritikovima

SPITALAS Nicolas: Η Γαλλική Γερουσία ενθαρρύνει για την υποχρεωτική ...

SPITALAS Nicolas: Η Γαλλική Γερουσία ενθαρρύνει για την υποχρεωτική ...: ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2001, ΥΠΆΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ. Le Sénat encourage la garde alternée, contre l'avis du...

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα σοκ του ΟΗΕ για τη δυστυχία των Ελλήνων

Η οικονομική κρίση έχει κάνει τους Ελληνες τους δεύτερους πιο δυστυχισμένους πολίτες στην Ευρωζώνη μετά την Πορτογαλία, ενώ την ίδια στιγμή η χώρα εμφανίζει παγκοσμίως την δεύτερη μεγαλύτερη μείωση στην ευτυχία των κατοίκων της μετά την Αίγυπτο, όπως αναφέρει έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με την «Εκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας 2013», η Ελλάδα καταλαμβάνει την 70η θέση ανάμεσα σε 156 χώρες, με την μείωση που εμφανίζει η χώρα σε σχέση με τα προ κρίσης χρόνια και μετά, να είναι η δεύτερη μεγαλύτερη παγκοσμίως μετά από την Αίγυπτο, ενώ και οι υπόλοιπες χώρες του ευρωπαϊκού Νότου οι οποίες έχουν πληγεί από την κρίση, εμφανίζουν μεγάλες μειώσεις, με την Ισπανία να παρουσιάζει την έκτη μεγαλύτερη μείωση, την Ιταλία την όγδοη και την Πορτογαλία την 12η.

Οσον αφορά την Ευρωζώνη ειδικότερα, η μεγαλύτερη μείωση καταγράφηκε στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου οι οποίες μαστίζονται από την οικονομική κρίση, με την Πορτογαλία να είναι η πιο δυστυχισμένη χώρα και την Ελλάδα να ακολουθεί.

Η έκθεση υπογραμμίζει πως οι μειώσεις της ευτυχίας δείχνουν πόσο μεγάλη επίπτωση έχει μια αντικειμενική οικονομική κρίση πάνω στην υποκειμενική ψυχολογική κατάσταση των πολιτών με την ανεργία να είναι η κύρια αιτία που καταρρέει η ευτυχία των πολιτών.

πηγή: iefimerida.gr

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

16+1 Συνέπειες του Διαζυγίου που Αλλάζουν Δραματικά τη Ζωή των Πρώην Συζύγων

Τη λύση του γάμου επιφέρει η αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου. Αμετάκλητη είναι η δικαστική απόφαση που λύνει το γάμο και δεν προσβάλλεται με τακτικά ή έκτακτα ένδικα μέσα.


Δεν προσβάλλεται η απόφαση αυτή:


είτε α. αν ασκήθηκαν τα επιτρεπόμενα ένδικα μέσα και απορρίφθηκαν,
είτε β. οι διάδικοι νομίμως παραιτήθηκαν από την άσκησή τους,
είτε γ. διότι παρήλθαν οι νόμιμες προθεσμίες άσκησής των ενδίκων μέσων και δεν ασκήθηκαν εντός αυτών των προθεσμιών.
Χωρίς αμετάκλητο δικαστικής απόφασης διαζυγίου ο γάμος εξακολουθεί είναι ισχυρός.

Η λύση του γάμου με αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου έχει ορισμένες νομικές συνέπειες, που διαμορφώνουν νομικά μιά διαφορετική νέα κατάσταση. Οι συνέπειες αυτές επέρχονται, ανεξάρτητα αν πρόκειται για πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο ή αν πρόκειται γιά συναινετικό ή κατ΄αντιδικία διαζύγιο.
Επίσης οι συνέπειες του διαζυγίου επέρχονται, είτε ως προς τους διαζευγμένους (προσωπικές ή προσωπικές συνέπειες), είτε ως προς τα τα κοινά τέκνα τους, είτε ως προς τους τρίτους.

Οι 16+1 νομικές συνέπειες του διαζυγίου, που αλλάζουν δραματικά τη ζωή των συζύγων είναι οι εξής:


ΣΥΝΕΠΕΙΑ #1: Οι διαζευγμένοι δεν έχουν πλέον αμοιβαία υποχρέωση γιά συμβίωση, γιά τήρηση συζυγικής πίστης, ούτε υποχρέωση να λαμβάνουν κοινές αποφάσεις γιά θέματα της συζυγικής ζωής τους (άρθρα 1386, 1387 Α.Κ.)

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #2: Δεν έχει πλέον ο κάθε διαζευγμένος σύζυγος δικαίωμα χρήσης του επωνύμου του άλλου διαζευγμένου ή πρόσθεσης του επωνύμου αυτού στις κοινωνικές σχέσεις του. Εξαίρεση υφίσταται, αν υπάρχει αντίθετη συμφωνία τους, που επιτρέπει αυτό. Η γυναίκα που φέρει το επώνυμο του συζύγου της (παντρεμένη πριν από 18-2-1993 με το παλιό δίκαιο) ανακτά και οφείλει να χρησιμοποιεί το οικογενειακό της επώνυμο. Μπορεί όμως μετά το διαζύγιο, να χρησιμοποιεί το συζυγικό της επώνυμο, εάν απέκτησε με αυτό επαγγελματική ή καλλιτεχνική φήμη και δεν βλάπτονται σοβαρά από τη χρήση αυτή τα συμφέροντα του συζύγου της (άρθ. 1388 Α.Κ.).

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #3: Παύει πλέον να υπάρχει η ελαφρότερη ευθύνη των συζύγων κατά την εκπλήρωση των αμοιβαίων οικογενειακών υποχρεώσεών τους, με μέτρο την επιμέλεια που δείχνουν στις προσωπικές τους υποθέσεις (άρθ. 1396 Α.Κ.). Εξαίρεση υφίσταται, αν υπάρχει διαφορετική ειδική ρύθμιση από το νόμο.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #4: Κάθε διαζευγμένος σύζυγος, μπορεί πλέον να έλθει σε νέο γάμο. Δεν υπάρχει το κώλυμα της διγαμίας, λόγω της λύσης του γάμου τους με αμετάκλητη απόφαση δικαστηρίου. Δεν υπάρχει περίπτωση τέλεσης του ποινικού αδικήματος της διγαμίας, σύμφωνα με το Ποινικό Κώδικα (άρθρο 356 Π.Κ.).

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #5: Παύει η αναστολή παραγραφής των αξιώσεων του ενός συζύγου εναντίον του άλλου, κατά τη διάρκεια του γάμου, έστω και αν ύστερα ακυρωθεί (άρθρα 256, 257 ΑΚ).

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #6: Δεν ισχύει πλέον το νόμιμο μαχητό τεκμήριο γιά την κυριότητα των κινητών πραγμάτων, που βρίσκονται στη νομή ή κυριότητα του ενός ή και των δύο συζύγων (άρθρο 1399 Α.Κ.). Δηλαδή δεν ισχύει το τεκμήριο ότι τα κινητά ανήκουν το σύζυγο που τα νέμεται ή τα κατέχει κατά τη διάρκεια της συμβίωσης ή σε αυτόν που προορίζονται γιά προσωπική του χρήση. Αυτό συμβαίνει ως προς τις μεταξύ των συζύγων σχέσεις ή τις σχέσεις με τους δανειστές τους. Εξαιρείται για τους δανειστές και δεν ισχύει υπέρ αυτών το παραπάνω τεκμήριο σε περίπτωση διακοπής της έγγαμης συμβίωσης.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ #7: Γεννιέται η υποχρέωση λογοδοσίας και απόδοσης εισοδημάτων, από την τυχόν συνεχιζόμενη συμφωνημένη διαχείριση της περιουσίας του ενός συζύγου από τον άλλο (άρθρο 1399 Α.Κ.)

(συνεχίζεται )