Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ανανδρος, απατεώνας και τσαρλατάνος, συκοφαντεί μέσω διαδικτύου και υπόσχεται ψευδώς νέες δράσεις για επιμέλεια

Μέρος Πρώτο (δίχως φωτογραφία του)
Ο γνωστός από τις καθημερινές δημοσιεύσεις του, ψεύτης, συκοφάντης και απατεώνας που αναζητείται από την ιντερπόλ, δεν συμμορφώθηκε στις πρώτες υποδείξεις των γονέων του και της συζύγου του, με τους οποίους έχει έντονες αντιδικίες, υπήρξε δικαστικός επιμελητής Κοζάνης που εκδιώχθηκε, καταγγέλθηκε από ΠΟΛΟΥΣ  και σύντομα θα καταλήξει στη φυλακή, έφυγε στη Τσεχία εγκαταλείποντας το παιδί του.
Προσπαθεί με αθέμιτα μέσα να καταστρέψει την οικογένειά του δίχως αποτέλεσμα και νομίζει οτι βρήκε στήριγμα σε αλλοδαπή την οποία εκμεταλλεύεται οικονομικά επειδή είναι πολύ άχρηστος τσιγκούνης. Νομίζει δε ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του, γύρω από το ίντερνετ όπου καθημερινά κάνει bulling και ψαρεύει κοπέλες (όπως αυτήν που ψάρεψε από τη Τσεχία). ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ BLOGS ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΜΙΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ. Το τελευταίο του προφίλ είναι Kostas Bravas.
Στη δεύτερη έκδοση θα παρουσιαστούν και άλλα στοιχεία στα αγγλικά για να τον καταλάβει και η κοπέλα την οποία εκμεταλλεύεται. Λέει οτι είναι θρήσκος για να σας πλησιάσει ενώ κάνει τα αντίθετα από κάθε ηθική πράξη.
Είναι τόσο δε κομπλεξικός που έχει εμπλέξει και άλλους με το πούστικο και παραπλανητικό ύφος του που όμως κατάλαβαν οι εισαγγελείς της Κοζάνης.
Εάν πέσετε θύμα παρενόχλησης από αυτόν, επικοινωνήστε μαζί μας. Η σύζυγός του και οι γονείς του ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί μας και σύντομα θα καταθέσουν μηνύσεις εναντίον του.
ΠΡΟΣΟΧΗ διότι για να σας παραπλανήσει πρώτα χρησιμοποιεί το όνομα του ΣΥΓΑΠΑ και σας διπλαρώνει φιλικά με δήθεν γνώσεις και φιλικές σχέσεις που πήρε από τα μέλη του συλλόγου. Τώρα, βάζει στις ιστοσελίδες του (ΜΠΑΜΠΑ Σ'ΑΓΑΠΩ, EQUALPARENTINGGREECE, ΚΤΛ) ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΟ.ΝΙΣ) για εκδίκηση. (Βασίλειος Καμπούρης).
Την προηγούμενη ανάρτησή μας είδαν 5000 άτομα και σώθηκαν. ΣΩΘΗΤΕ και εσείς.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ BLOG ΤΟΥ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΡΥΣΑΓΙΤΗ
Μερικά από τα αντιγραμμένα από το ΣΥΓΑΠΑ ιστολόγιά του που παραπλανούν και διασπούν τους διαζευγμένους:
ΓΟΝΕΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑ
ΠΑΤΕΡΑΣ-ΜΠΑΜΠΑΣ (DAD-FATHER)
ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΟΝΕΑΣ
Single Parent (singleparent-gr-blogspot.gr )
Fathers United 
Greek Fathers
ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ
ΓΟΝΕΙΚΗ ΙΣΟΤΗΤΑEqual Parenting facebook
ΜΠΑΜΠΑ ΕΛΑ Σ'ΑΓΑΠΩ facebook
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ Greek Dads facebook
Fathers United facebook
Μην επιτρέπετε σε κανένα να σας αντιπροσωπεύει ως προς τα δικαιώματά σας. Μην εμπιστεύεστε κανένα διότι όλοι αυτοί οι τσαρλατάνοι, πήραν από το ΣΥΓΑΠΑ, υπήρξαν μέλη του και το πρόδωσαν.
Η μοναδική λύση είναι η συστράτευση με το ΣΥΓΑΠΑ και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ http://europeansocialmovement.blogspot.gr
www.sos-sygapa.eu

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Κυριακή Χαριτάκη και εκπροσωπώ το Singleparent.gr το οποίο ουδεμία σχέση έχει με το blog του συγκεκριμένου κυρίου που έχει πάρει το όνομά μας. Σας παρακαλώ, αν μπορείτε διευκρινίστε το στο κείμενό σας, ότι δηλαδή μιλάτε για το singleparent-gr-blogspot.gr που δεν ανήκει σε εμάς και όχι στο singleparent.gr
    Σας ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή