Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Αρπαγή παιδιών διότι της πήραν την επιμέλεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα, 15 Νοεμβρίου 2013
ΓΟΝΙΚΗ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΟΥΦΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ & ΣΟΥΦΗ ΔΙΟΝΥΣΗ, 7 ΕΤΩΝ
Τα ανήλικα δίδυμα αδέλφια, Χρυσούλα και Διονύσης, 7 ετών, την επιμέλεια των οποίων έχει ο πατέρας τους με απόφαση ασφαλιστικών μέτρων από τις 12/8/2013, απομακρύνθηκαν από τη μητέρα τους χωρίς νόμιμο δικαίωμα, από το Επιτάλιο Ηλείας, προς άγνωστη διεύθυνση. Ο πατέρας των ανηλίκων αγωνιά για την τύχη τους και ευελπιστεί στη βοήθεια όλων μας για την ανεύρεσή τους.

Η Χρυσούλα έχει ύψος 1,25μ και ζυγίζει 27 κιλά. Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Ο Διονύσης, έχει επίσης καστανά μαλλιά και μάτια. Έχει ύψος 1,22μ και ζυγίζει 19 κιλά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

● Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών.

● Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe.

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000

Ποιός καταλαβαίνει την αγωνία του πατέρα?
Γιατί τώρα ενδιαφέρονται οι φορείς που μια μάνα σε απόγνωση 'πήρε' τα παιδιά της από φόβο μήπως και δεν τα ξαναδεί?
Γιατί δεν ακούτε το ΣΥΓΑΠΑ (www.sos-sygapa.eu) όταν αναφέρει οτι όλο το σύστημα πρέπει να διαρθρωθεί σωστά ώστε να αποφεύγονται αυτές οι ενέργειες οι οποίες δεν είναι προς το συμφέρον των παιδιών? 
Πότε θα υπάρξουν στην Ελλάδα κοινωνικές υπηρεσίες, πραγματογνώμονες, διαμεσολάβηση, συνεπιμέλεια, ειδικοί οικογενειακοί δικαστές, ενημερωμένα σχολεία, δάσκαλοι, δικηγόροι, δικαστές, εισαγγελείς, παιδο-ψυχίατροι, κτλ? Γιατί δεν παρακολουθούν την ΑΚΑΔΗΜΪΑ ΓΟΝΕΩΝ ΣΥΓΑΠΑ ώστε να ενημερωθούν?
ΣΥΓΑΠΑ  www.sos-sygapa.eu  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου