Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει θραύση! Για παιδιά και γονείς (PHOTOS)

30 Σεπτεμβρίου 2014

Το ξύλινο ποδήλατο που κάνει θραύση! Σε ποια περιοχή της χώρας μας το έφτιαξαν;;; (PHOTOS)
Το μεράκι και η αγάπη για το ξύλο, οδήγησαν τον 36χρονο Τρικαλινό να γίνεται το ...πρόσωπο της πόλης, κάθε φορά που κυκλοφορεί με το ποδήλατό του...
«Με κοιτάει όλος ο κόσμος και νιώθω ότι οδηγώ ...Ferrari», δηλώνει στο trikalanews.gr ο Άγγελος Πατσιατζής και πώς να μην είναι έτσι όταν το ποδήλατό του είναι ...ξύλινο.
Ο 36χρονος, γιός ξυλουργού, είναι τα τελευταία 3 χρόνια Καθηγητής Ξυλογλυπτικής στην Σχολή της Καλαμπάκας και κατασκεύασε το πρώτο ξύλινο ποδήλατο που το τελευταίο 10ήμερο άρχισε τα ...δρομολόγια στην πόλη των Τρικάλων.
«Έχω έτοιμα τα σχέδια και ξεκίνησα την κατασκευή για ένα γυναικείο και ένα ακόμη ανδρικό σε μια αποκλειστικά δική μου σχεδίαση», αναφέρει ο 36χρονος πατέρας μιας 4χρονης κόρης που προφανώς θα έχει ποδήλατο ...ξύλινο για τις πρώτες ποδηλατάδες της ζωής της.
Ο καταγόμενος από το Βροντερό Τρικάλων κατασκευαστής του ξύλινου ποδηλάτου, τονίζει πως «το ποδήλατο έχει κατασκευαστεί με ειδικό ξύλο αντοχής Αφρικανικής προέλευσης και ...ελαφρύ και συντηρείται μόνο με φυσικά υλικά και προσθέτει «το βλέπω πλέον από τις ...αντιδράσεις του κόσμου, ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθώ και επαγγελματικά με την κατασκευή ξύλινων ποδηλάτων, αφού πόλεις όπως τα Τρίκαλα, είναι ευνοϊκές για την χρήση ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου