Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Πώς να επικοινωνεί με έναν αποξενωμένο Παιδί

Πώς να επικοινωνεί με έναν αποξενωμένο Παιδί

< p > Τα παιδιά μπορούν να αποξενωθεί από τους γονείς για οποιοδήποτε αριθμό λόγων : το διαζύγιο , η μακροχρόνια διαχωρισμού , ασθένεια , η κατάχρηση , χαμηλή αυτοεκτίμηση , ακόμη και συνεχής αρνητική ανάδραση που οφείλεται στην όξυνση προϋποθέσεις συμπεριφοράς , όπως υπερδραστηριότητα . Σε κάποιο σημείο στο χρόνο , τα βασικά ζητήματα που συνέβαλαν στην αποξένωση πρέπει να αντιμετωπιστούν και να εργαστεί μέσα . Εν τω μεταξύ , ο αποξενωμένος γονέας μπορεί να φτάσει και να ξεκινήσει η διαδικασία της εκ νέου εγκαθίδρυση μιας θετικής σχέσης . Σύμφωνα με την ψυχολόγο και συγγραφέα Joshua Coleman , & quot ? Ενώ οι γονείς δεν είναι πάντα να φταίει για την αποξένωση ... συνήθως είναι αυτοί που πρέπει να ξεκινήσει την αποκατάσταση της σχέσης & quot ? . 
, Τι χρειάζεστε 
Τακτικές επικοινωνήστε 
Η Οδηγίες 
1 < p > Προσιτότητα έξω . Επικοινωνήστε με το παιδί σας με τον ευκολότερο δυνατό τρόπο . Αυτό μπορεί να είναι μέσω τηλεφώνου , e-mail , το Twitter , το γράμμα ή το περπάτημα στην κρεβατοκάμαρά του . Μόλις σχηματιστεί ένα αξιόπιστο τρόπο να επικοινωνεί τακτικά με το παιδί σας ότι δεν βλέπει ως επεμβατική , τακτικά μιλήσει μαζί του . Αυτός μπορεί να είναι θυμωμένος και δεν ανταποκρίνεται στην αρχή, αλλά η ευκαιρία σας είναι να δούμε πέρα από το βραχυπρόθεσμο αρνητικότητα και να επικεντρωθεί στην μακροπρόθεσμη επένδυση της προσπαθεί να επιδιορθώσει το οικογενειακό δεσμό . Μην ανησυχείτε για μονόπλευρη συζητήσεις ? τα παιδιά δεν κατέχουν κακίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συχνά, ακόμα και η πιο δύστροπη παιδί θα αρχίσει να έχει οπτική επαφή μαζί σας και απρόθυμα ανταποκριθεί μετά από λίγες επαφές . 
Η 2 < p > προσπαθούν να κατανοήσουν . Κατά την έναρξη των θετικών σχέσεων , συγγραφέας και παιδαγωγός Stephen Covey συμβουλεύει , & quot ? Επιδιώξτε πρώτα να κατανοήσουμε , στη συνέχεια, να γίνει κατανοητό . & Quot ? Αποξενωμένο παιδί σας θέλει τα συναισθήματά της για να αναγνωριστεί και να γίνει κατανοητό από εσάς . Ανεξάρτητα από το αν κατανόηση της για το τι προκάλεσε την παράβαση αυτή είναι ακριβής ή όχι , εστίαση στην αναγνώριση όπου έρχεται και επιτρέποντας σεβασμό της για την άποψή της . Συμπάσχουν και να αντανακλούν πίσω της ό, τι μοιράζεται μαζί σας σε μια πραγματική , φροντίδα τρόπο . Δεν μπορεί να ξεγελάσει τα παιδιά ? βλέπουν δεξιά μέσω οποιουδήποτε ανειλικρινής απεικόνιση της συμπόνιας . 

Η 3 < p > Επικύρωση συναισθήματα του παιδιού σας . Σωστό ή λάθος , λοξές ή νεκρός - σε ακριβείς , ένα ζωτικό μέρος της οικοδόμησης μιας νέας γέφυρας σχέση μαζί του είναι να επιτρέψει τον πάντα , σε ένα nonthreatening τρόπο , να μοιραστούν τα συναισθήματα , τις σκέψεις και τις απόψεις του . Όσο περνά ο καιρός και ο ίδιος αισθάνεται επικυρωθεί για ό, τι έχει περάσει, θα είναι πιο ανοιχτή σε στοιχεία από εσάς . Αυτός θα πατήσει το πόδι του στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της γέφυρας , που δείχνει ένα αμυδρό φως της εμπιστοσύνης - . Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο για το κλείσιμο αποξένωση 
Η 4 < p > Ας υποθέσουμε ότι είστε συγγνώμη . Ακόμη και αν η αποξένωση είναι σε καμία περίπτωση το ελάττωμά σας , μπορείτε να είστε συγγνώμη για την ίδια την αποξένωση . Ειλικρινή συγγνώμη βοηθούν στην επούλωση πληγών . 
Η 5 < p > συμμετάσχουν στην τακτική ευχάριστη nonthreatening δραστηριότητες με το παιδί σας . Βρείτε τις ομοιότητες σε κοινά συμφέροντα . Επενδύστε στην ώρα του παιχνιδιού μαζί . Το παιχνίδι μπορεί να πάρει πολλές μορφές - τα πάντα, από ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου τραχύ - και - στεγνωτηρίων , κατασκευάζοντας ένα μοντέλο αεροπλάνο , μια ώρα στη βιβλιοθήκη , ένα χαράτσι ή τρώγοντας ένα καυτό φοντάν παγωτό σε ένα βράδυ στο μπαλέτο . Εβδομαδιαία ευχάριστη δραστηριότητα φορά βάζει σάρκα στα γυμνά οστά ενός γενέσει θετική σχέση . 
Η 6 < p > να τον διαβεβαιώσω ότι θα τον αγαπώ . Από την πρώτη στιγμή που θα αρχίσει να γεφυρώσει το χάσμα αποξένωση με το παιδί σας , πείτε του ότι τον αγαπάς . Ακόμα κι αν προφέροντας την αγάπη σας γι 'αυτόν είναι τίποτα που μεγάλωσε με , ή δεν ήταν μια συνήθεια πριν από την αποξένωση , θεωρούν απλό και γρήγορο εκφράσεις του & quot ? Σας & quot αγάπη ? τα καρφιά που κατέχουν από κοινού τη γέφυρα είστε και οι δύο Κατασκευαστική . Τώρα, βεβαιωθείτε ότι οι ενέργειές σας είναι πάντοτε σε αντιστοιχία με τις φωνητικές δηλώσεις αγάπης σας ? σχεδόν κανένα παιδί δεν μπορεί να παραμείνει εν διαστάσει για καιρό, όταν αυτός έχει έναν ενήλικο στη ζωή του, ότι μπορεί να εμπιστευτεί , ξέρει πραγματικά αγαπά αυτόν και είναι ένα καλό των πολύ διασκεδαστικό να είναι γύρω . 
Η 
http://www.childrenparenting.com/el/children/children-what-expect/1013005491.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου